~ COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ ~

Kedves Vendégünk!

A Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** 2021. május 1-től ismét fogadja szabadidős céllal érkező vendégeit!

Az e célból érkező vendégeinket kizárólag a védettségi igazolvány felmutatásával tudjuk fogadni. A védettségi igazolvány meglétét minden esetben, a bejelentkezéskor ellenőrzik kollégáink. Amennyiben a vendég nem tudja ellenőrzésre felmutatni a védettségi igazolványát, vagy a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, stb.), úgy szállodánkban nem tudjuk fogadni.

Az üzleti, oktatási, gazdasági célból, igazolással érkező vendégek részére nem kötelező a védettségi igazolvány, ám ha rendelkeznek ezzel, akkor a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégekre vonatkozó feltételek vonatkoznak rájuk is.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező szállóvendégeink korlátozás nélkül használhatják a szálloda wellness szolgáltatásait.

Az épületen belül lévő étteremben kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára a tartózkodás, és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása megengedett. Az étteremben beltéren is kiszolgálható az az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkező szállóvendég, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Beltéren a védett személyek nem kötelesek maszkot viselni az asztalnál ülve. A teraszon a nem védettek nem kötelesek maszkot viselni.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

 

Tarcal, 2021. 04. 30.

TEKINTSE MEG SZEZONÁLIS AJÁNLATAINKAT!

Az öreg fák között található négycsillagos, légkondicionált Gróf Degenfeld Kastélyszálló húsz kétágyas szobával, és egy lakosztállyal várja a pihenésre vágyó vendégeket.

hotel@degenfeld.hu

+36-47/580-400

3915 Tarcal, Terézia kert 9.