~ ÉTTEREM ~

A kastélyszálló 60 főt is befogadni képes éttermében séfünk a birtok borainak színvonalához méltó ételeket készít. A konyhatechnológia nemzetközi jellegű, az alapanyagok és ízösszetételek pedig alapvetően hazaiak, de egy-egy gasztronómiai csavar kedvéért séfünk bátran nyúl a Magyarország határian túl szokásos hozzávalókhoz és ízesítésekhez is. Az étlap rendszeresen megújul, a fogásokhoz a borokat pedig különös gonddal párosítjuk úgy, hogy a tökéletes összhang érdekében akár a recepten is módosítunk. A borvacsoramenük esetében az ételeket kifejezetten borainkhoz igazítjuk.

~ CHEFÜNK ~

Image

Éttermük chefje, Latorcai Csaba

Latorcai Csaba vagyok, a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló**** séfje.

Több mint egy évtizede dolgozom a vendéglátásban. A szakmát országos szinten is jó hírnévre szert tevő, miskolci éttermekben tanulhattam ki.

Konyhámat jellemzően a klasszikus magyar, és a francia bisztrókonyha elegyeként tudnám jellemezni. Étlapunkat közérthető, a bisztrókonyhákra jellemző egyszerűséget szem előtt tartó fogásokból állítottam össze.  Egyszerre vannak jelen a helyi kistermelőktől beszerzett, a helyben termesztett, a házilag készített, illetve a különböző nemzetközi konyhákra jellemző alapanyagok.

Csapatommal azon dolgozunk, hogy a konyha megítélése méltó legyen a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló**** nemzetközileg is elismert hírnevéhez.

~ Nyitvatartás ~

Éttermünk 2022. december 1. - 2023. február 28. időszakban zárva tart.

Megértését köszönjük! 

Asztalfoglalás az alábbi elérhetőségeken: hotel@degenfeld.hu; +36 47 580 400

 

hotel@degenfeld.hu

+36-47/580-400

3915 Tarcal, Terézia kert 9.